Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry

Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja Nivalassa.

Meillä on 131 vuokra-asuntoa ja 41-paikkainen tehostetun palvelun palvelutalo. Henkilöstöä yhdistyksellä on sijaisineen noin 30. Meille on tärkeää, että talous- ja palkkahallinto on luotettavissa käsissä. Meidän tarpeisiimme vastaa parhaiten tilitoimisto, joka hallitsee yhdistystoiminnan periaatteet.

Kilpailutuksen yhteydessä yhdistyksen tilitoimistoksi valikoitui Helmitaulu Oy. Halusimme vaihtaa aiemmat manuaaliset palvelut sähköisiin. Reaaliaikainen kirjanpito antaa tuoreen tiedon päätösten pohjaksi, säästää aikaa ja valmistelujen vaivaa. Aikaisempi laskujen manuaalinen käsittely muuttui muutamaan napinpainallukseen ja hyväksyntä onnistuu vaikka kännykästä. Kolmivuorotyötä tekevien “palkkapussin” tekeminen vaatii tarkkuutta ja luotettavuutta, Helmitaulun palkkaohjelma on selkeyttänyt palkkalistan luettavuutta.

Tilitoimisto ei saa olla kasvoton. Helmitaulun työntekijät ovat avoimen ammattitaitoisia, heidän kanssaan on helppo työskennellä. Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija kuuluvat joukkoomme!

Esa Pekkarinen
Toiminnanjohtaja
Nivalan Vanhainkotiyhdistys ry
esa.pekkarinen@nivala.fi
044-4457277