Historia

Historia: 2013 Pitkäaikaiset ystävykset ja taloushallinnon ammattilaiset Irma Laitinen ja Raili Merilehto solmivat YYA-sopimuksen ja perustivat tilitoimiston. Toimiston osakkaina oli myös molempien jälkikasvua, Vesa Laitinen ja Marjo Merilehto. Irma Laitinen toimi tilitoimiston varsinaisena yrittäjänä, ja muut osakkaat toivat yritykseen oman erikoisosaamisensa, sekä muodostivat tuki- ja varahenkilöverkoston.

Sittemmin vuonna 2015, Helmitaulusta tuli 100 % perheyritys, omistajinaan Irma Laitinen, Vesa Laitinen ja Elina Korjonen. Yhteistyö Merilehtojen kanssa jatkuu molempiin suuntiin hyvin, alkuperäisessä yhteistyön hengessä. Irma toimii yrittäjänä työllistäen kolme kirjanpitäjää. Elina ja Vesa ovat päivätöissä aivan muilla aloilla, mutta osallistuvat omalla panoksellaan yrityksen kehittämiseen.

Syksyllä 2020 Helmitaulu sai uutta tuulta siipiensä alle. Yrityskauppojen myötä liityimme osaksi Wulff-konsernia. Ajatuksella, yhdessä olemme enemmän.

Nykyaikainen taloushallinto vaatii laajaa osaamista ja näkemystä pitkälle tulevaisuuteen, moderneja työkaluja sekä yhteistyön mahdollisuuksien oivaltamista. Viimeisten vuosien aikana koetut laajat lainsäädäntöjen muutokset sekä viranomaisvaatimukset tiedon reaaliaikaisessa ja sähköisessä tuottamisessa ovat haastaneet alan toimijoita mittaviin ponnistuksiin. Sanotaan että alalla on tullut muutoksia näinä vuosina enemmän, kuin kymmeniin vuosiin yhteensä. Helmitaulun strategiana on alusta asti ollut rohkeus tarttua haasteisiin kehittämällä toimintaa ja työkaluja digitalisoituvan yhteiskunnan vaatimuksia vastaavaksi.

Helmitaulun tarjoaa nyt ja jatkossa asiakkailleen matalan kynnyksen astua nykypäivän vaatimukset täyttävään toimintaympäristöön. Asiakkaidemme kanssa yhteiskäytössä olevalla, aina kirjanpitoon ja viranomaisvaatimuksiin integroituvalla ohjelmistolla pystymme tuottamaan reaaliaikaista tietoa ja talouden seurannan raportointia – kerralla valmista tyylillä.

Oletpa sitten perustamassa yritystä tai muuten etsimässä taloushallinnon huippuluokan palvelua, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä. Menestytään yhdessä.