Miksi Helmitaulu?

Miksi kannattaa valita Helmitaulu Oy? Meillä hyvä palvelu ei ole pelkkä sanonta. 100% asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi lupaamme asiakkaittemme käyttöön seuraavat palvelulupaukset.

1. Tulkitsemme raportit lähettämisen yhteydessä. Sinun tehtäväsi on onnistua ydinosaamisessasi. Me kerromme lukujen lisäksi havainnot niiden takana.

2. Ajantasainen kirjanpito. Pyrimme tuottamaan kuukausiraportit ns. välitilinpäätöksen tarkkuudella. Ei enää ikäviä yllätyksiä tai summittaisia arvioita. Esim. rahoitusneuvottelut ja investointien suunnittelu on huomattavasi helpompaa ja turvallisempaa kun tiedät mitä yrityksesi taloudelle oikeasti kuuluu.

3. Paikallinen ja henkilökohtainen palvelu. Tilitoimisto menestyy kun sen asiakkaat menestyvät. Sitoudumme hakemaan vastaukset asiakkaan kysymyksiin ja haasteisiin. Jokainen sovittu asiakastapaaminen on yrityksellesi räätälöity palaveri, jossa asioitasi käydään läpi selvällä suomen kielellä.

4. Tekniikka kehittyy ja aika muuttuu. Käytämme moderneja selainpohjaisia ohjelmistoja, jotka ovat myös asiakkidemme käytettävissä. Pyrimme siihen että yhdessä teemme ns. kerralla valmista, kuitteja ei käsitellä moneen kertaan. Esim. laskutuksen osalta, asiakkaan tekemä laskutus on saman tien kirjanpidossa. Näin säästämme sekä aikaa että rahaa. Autamme haluttaessa myös asiakkaan oman ohjelmiston hyödyntämisessä kirjanpidon rajapinnassa.

Jokainen asiakkuus on erilainen. Palvelu räätälöidään täsmälleen sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan. Kysy rohkeasti lisää!