Ajankohtaista

Talouspalvelut Helmitaulu Oy on liittynyt osaksi Wulffia

Yrityskaupan myötä Helmitaulu saa vahvuuteensa uusia asiantuntijuuden ja osaamisen helmiä auttamaan juuri teidänkin yritystänne menestymään vielä paremmin.  

 

Pysymme paikallisena 

Helmitaulun ja Wulffin toiminnassa on tärkeää toimia asiakasta lähellä sekä asiakkaan liiketoimintaa hyvin ymmärtäen. Siksi Helmitaulu – ja Wulff – tarjoaa tilitoimisto- ja talouspalveluja paikallisesti. Helmitaulun asiakkaat ovat jatkossakin Helmitaulun asiakkaita ja myös tutut yhteyshenkilöt ja toimintamallit säilyvät ennallaan.

 

Mitä saamme lisää 

Wulff on vastuullinen ja vakavarainen pörssiyhtiö, joka omistajana auttaa konserniyrityksiä olemaan alansa parhaita: se onnistuu, kun tavoitteena ovat tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat sekä työntekijät. Wulff on työpaikkatuotteiden ja -palvelujen asiantuntija, joka on kehittänyt menestyksekkäästi omaa palveluvalikoimaansa jo yli 130 vuotta. Tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita tuottaa Wulffin oma asiantuntijatiimi, joka myös tukee Helmitaulua, henkilöstöämme ja asiakkaitamme osaamisellaan ja resursseillaan.

 

Miten sinä koet vastuullisuuden olevan tärkeää oman yrityksesi toiminnassa ja millaisia vastuullisia palveluja tai tietoa tarvitset, nyt ja jatkossa? Wulffille vastuullisuus on tärkeä toiminnan arvo, ja Helmitaulu pääsee kehittämään yhdessä Wulffin kanssa juuri niitä tapoja toimia vastuullisesti, jotka ovat teille, asiakkaillemme, merkityksellisiä. Kerro siis meille, mikä on tärkeää.

 

Ihmiseltä ihmiselle  

Silloin, kun ihminen palvelee ihmistä, siirrämme toisillemme aina runsaasti tietoa, jota perinteisesti kutsutaan hiljaiseksi tiedoksi. Me uskomme, että hiljaisesta tiedosta saadaan hyvällä tavalla äänekästä, kun mestarit kertovat, mitä, miten ja miksi tekevät asioita. Irma Laitisella ja Helmitaulun tiimillä sekä Wulffin tilitoimisto- ja talousasiantuntijoilla on paljon osaamista ja tietotaitoa jaettavana sekä toisilleen että asiakkaille. Palveluksessanne on nyt vielä vahvempi Helmitaulu: tutut ihmiset ja lisäksi Wulffin taustajoukot.

 

Lisätietoja:

 

Irma Laitinen

toimitusjohtaja

Talouspalvelut Helmitaulu Oy

p. 040 1701 224

irma.laitinen@helmitaulu.com

 

Vesa Laitinen

hallituksen puheenjohtaja

Talouspalvelut Helmitaulu Oy

p. 040 7378 931

vesa.laitinen@helmitaulu.com

 

Elina Pienimäki

toimitusjohtaja

Wulff-Yhtiöt Oyj

p. 040 647 1444

elina.pienimaki@wulff.fi

 

Mikä Wulff? 

Wulff – kun haluat tehdä maailmasta paremman työpaikka kerrallaan.

Perustettu 1890

Toimintamaat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska

Liikevaihto 2019: 56,3 meur

Työntekijöitä 210

Toimitusjohtaja: Elina Pienimäki